OVER CHARLIEROSE - CHARLIEROSE
Here you can anything about us. We love to meet you.
charlotte de koomen, rose van ginneken, charlierose, jewelry
15468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15468,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
35

Designs van CHARLIEROSE

CHARLIEROSE is een merk dat handgemaakte sieraden designed, produceert en verkoopt. Rose is afgestudeerd als goudsmid aan de vakschool in Schoonhoven. Na het behalen van haar diploma wilde zij haar kennis en creativiteit verder ontwikkelen en heeft ze nog een studie tot sieraden designer gevolgd aan de Willem de Kooning Academy. Met succes, want ook hier ging Rose niet weg zonder het behalen van een diploma.

CHARLIEROSE wil graag haar passie delen voor handgemaakte sieraden van pure materialen. Deze unieke lijn van sieraden zijn ontworpen voor de klassieke en moderne vrouw. De kunst van CHARLIEROSE is om zo het oude vakmanschap te gebruiken voor het hier en nu.

Rose wil al haar passie, liefde en creativiteit kwijt in haar sieraden en maakt alle sieraden zelf in haar atelier in Den Haag en zijn daarom stuk voor stuk uniek. De schoonheid van edelstenen, zilver en goud is een inspiratiebron voor CHARLIEROSE.